Název
Vložil
Vloženo
Práva
zima 2020 zima2020
Složky
B1 Blok volitelných předmětů - 1 B1
B10 Blok volitelných předmětů - 10 B10
B2 Blok volitelných předmětů - 2 B2
B3 Blok volitelných předmětů - 3 B3
B4 Blok volitelných předmětů - 4 B4
B5 Blok volitelných předmětů - 5 B5
B6 Blok volitelných předmětů - 6 B6
B7 Blok volitelných předmětů - 7 B7
B8 Blok volitelných předmětů - 8 B8
CRE26 Fundamentals of Tourism CRE26
CR026 Základy cestovního ruchu CR026
CR030 Geografie cestovního ruchu CR030
CR040 Základy cestovního ruchu CR040
CR049 Regionální a municipální ekonomika CR049
CR066 Technika prodeje a provoz CK CR066
CR070 Management lázeňských a wellnessových služeb CR070
CR075 Základy destinačního managementu CR075
CR082 Služby cestovního ruchu CR082
CR114 Prostorové plánování CR114
CR116 Management cestovního ruchu CR116
CR123 Tvorba strategií a regionálních plánů CR123
CR132 Praxe CR132
CR166 Systémy řízení kvality CR166
CR167 Management služeb CR167
CR201 Základy destinačního managementu CR201
CR207 Dopravní služby v cestovním ruchu CR207
CR210 Kulturní dědictví a cestovní ruch CR210
EKE03 Business Economics EKE03
EKE11 Accountancy EKE11
EKE14 Microeconomics EKE14
EKE63 Economic Integration EKE63
EK003 Podniková ekonomika EK003
EK011 Účetnictví EK011
EK013 Makroekonomie EK013
EK014 Mikroekonomie EK014
EK015 Daně a účetní výkaznictví EK015
EK061 Dějiny hospodářství EK061
EK062 Hospodářský vývoj ČR EK062
EK113 Makroekonomie pro magisterské studium EK113
EK116 Manažerské účetnictví EK116
EK165 Sdílená ekonomika v hotelnictví EK165
HOE202 Hotel Reservation and Restaurant System HOE202
HOE203 Rooms Division HOE203
HOE41 Gastronomic - Services HOE41
HOE48 Beverages HOE48
HOE58 Managing Catering Operations HOE58
HOE66 Wine-Sommelier HOE66
HO041 Gastronomie – servis HO041
HO048 Nápojová gastronomie HO048
HO058 Řízení gastronomického provozu HO058
HO062 Speciální gastronomie – výroba HO062
HO063 Speciální gastronomie – služby HO063
HO066 Wine-Sommelier HO066
HO077 Dietní stravování HO077
HO105 Hotelové inženýrství HO105
HO118 Gastronomické koncepty HO118
HO132 Praxe HO132
HO172 E-business v hotelnictví HO172
HO201 Hotelový marketing a event management HO201
HO202 Hotelové rezervační a restaurační systemy HO202
HO203 Ubytovací úsek HO203
JAE10 English language I JAE10
JAE30 English language III JAE30
JAE52 English language V JAE52
JA010 Anglický jazyk I. JA010
JA030 Anglický jazyk III. JA030
JA052 Anglický jazyk V. JA052
JA110 Anglický jazyk I. JA110
JCE10 Czech language I JCE10
JCE30 Czech language III JCE30
JC010 Český jazyk I. JC010
JC030 Český jazyk III. JC030
JC110 Český jazyk I. JC110
JC410 Český jazyk-1 JC410
JC510 Český jazyk JC510
JF010 Francouzský jazyk I. JF010
JF030 Francouzský jazyk III. JF030
JF110 Francouzský jazyk I. JF110
JN010 Německý jazyk I. JN010
JN030 Německý jazyk III. JN030
JN110 Německý jazyk I. JN110
JR010 Ruský jazyk I. JR010
JR030 Ruský jazyk III. JR030
JR110 Ruský jazyk I. JR110
JS010 Španělský jazyk I. JS010
JS030 Španělský jazyk III. JS030
JS110 Španělský jazyk I. JS110
MAE01 Marketing MAE01
MAE32 Information and Communication Technology MAE32
MA001 Marketing MA001
MA018 Mezinárodní obchod MA018
MA032 Informační a komunikační technologie MA032
MA036 Základy franchisingu MA036
MA038 Podniková informatika MA038
MA061 Sociologie MA061
MA066 Vybrané marketingové aktivity MA066
MA068 Ovlivňování chování spotřebitele MA068
MA070 Redakční práce MA070
MA126 Sociální marketing MA126
MA129 Metodologie marketingového výzkumu MA129
MA132 Marketingové strategie MA132
MA134 Mezinárodní marketing a obchodní operace MA134
MA169 Marketing v managementu destinací MA169
MGE01 Management MGE01
MGE22 Modern HR Management MGE22
MGE65 Business Skills MGE65
MG001 Management MG001
MG022 Moderní personalistika MG022
MG028 Komunikace v managementu služeb MG028
MG127 Metody výzkumu MG127
MG128 Projektové řízení MG128
MK024 Základy reklamy a PR MK024
MK043 Komunikace v marketingu MK043
MK044 Grafika v marketingu MK044
MK046 Business Intelligence pro marketing MK046
MK133 Praxe MK133
MT003 Statistika MT003
MT106 Kvantitativní metody MT106
MT109 Aplikovaná statistika MT109
M11 Blok v.p. - Finanční řízení v hotelnictví a cestovním ruchu M11
M12 Blok v.p. - Trendy v hotelnictví a cestovním ruchu M12
M3 Blok v.p. - Hotelnictví a gastronomie M3
M4 Blok v.p. - Management v hotelnictví M4
M5 Blok v.p. - Blok předmětů v angličtině M5
PRE10 Law PRE10
PR010 Právo PR010
SZE04 Diploma Paper Seminar SZE04
SZ004 Seminář k BP SZ004
SZ005 Předstátnicový seminář SZ005
SZ105 Seminář k DP SZ105
XN001 Chybí Nostrifikace XN001
XX002 Testovací předmět 2 XX002
Soubory
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.